top of page
Пошук
Фото автораВІКТОРІЯ ВОЙКО

Підліткові зустрічі

Зустрічі з підлітками – це особливий час. Перед кожним хлопцем та дівчиною у цьому віці відкриваються нові можливості. Більше вибору, більше інформації, більше переживань та стресу. Дуже легко заплутатися, якщо немає друзів, які можуть підтримати.

Наша молода команда лідерів вже понад два роки проводить зустрічі із підлітками. Ми граємо в настілки, рухливі ігри; цікавимося життям один одного і сміємося з веселих історій. Кожна зустріч це новий досвід і можливість дізнатися нове і отримати відповіді на запитання. Головною особливістю спілкування є душевність та відкритість.


Ми охоче ділимося досвідом, читаємо Біблію та вчимо поважати думку кожного. А корисні теми для обговорення, такі як "Стресс", "Дружба", "Відносини", "Довіра" допомагають підліткам більше розуміти світ, не приймати поспішних рішень і не обманюватися. Все це будує взаємодовіру та дружбу між нами.

Разом ми вчимося слухати, не перебивати, не боятися висловлювати свої думки. Невід'ємною частиною служіння є поїздки та спільні проекти. За цей час накопичилося багато добрих спогадів. Вдалося відвідати Умань, о. Хортицю, Полтаву; сходити до кінотеатру, кафе та покататися на конях, а влітку, спільними зусиллями провести тижневий табір на березі річки Дніпро.

Наша команда вже приготувала багато цікавого на 2022 рік. Будемо раді бачити на наших спілкуваннях нових хлопців. Приходьте обов'язково:)

1 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comentarios


bottom of page