top of page
Пошук
Фото автораВІКТОРІЯ ВОЙКО

Блаженні миротворці, бо вони будуть названі синами Божими

Російсько-українську війну називають братовбивчою. Близькоспоріднені народи, які пліч-о-пліч боролися із зовнішнім ворогом, зараз стоять по різні боки барикад. Мирне населення прифронтових територій України опинилося на межі гуманітарної катастрофи – у багатьох містах та селах відсутні водопостачання, електрика, газ, централізоване опалення. Також практично закінчилася їжа та речі першої необхідності. Увесь християнський світ молиться за Україну. Багато небайдужих християн намагаються надавати підтримку постраждалим.

Дякую всім небайдужим людям, які допомагають українцям. Ваші молитви, ваша підтримка надихає боротися проти несправедливості, що настала, і не засмучуватися.

Корейська церква в Сеулі організувала гуманітарну допомогу для нужденних українців. Корейці, як ніхто інший, знайомі з жахами братовбивчих воєн. Колись єдина держава розділилася на дві частини – Північну та Південну Корею. Один народ - дві кардинально протилежні держави. Бог у Христі зробив нас рідними, братами. І ваша братня любов і підтримка, такі цінні для нас. Дякуємо невпинно Богові за вашу допомогу.

Також дякуємо служителі з Литви, Польщі та Німеччини, які приймають жінок, дітей та літніх людей у свої сім'ї. Адже першопричиною залишатися в зоні бойових дій є переконання, що їм нема куди їхати. Зокрема, якщо немає родичів за кордоном, з'являється страх, що люди опиняться на вулиці або ночуватимуть на вокзалі. Тому всі, хто зараз відкриває свої будинки біженцям, насамперед допомагають людям повірити в добро та співчуття.

Крім того, служителі привозять гуманітарну допомогу в Україну. Як розповіла одна родина, що переїхала до Німеччини, на полицях у магазинах майже не залишилося продуктів та товарів першої потреби. Порожні полиці з крупами, консервами, макаронами, борошном і цукром. Люди купують мило, зубні щітки, памперси та інші засоби гігієни. Сім'я думала, що місцеві готуються до можливого нападу, тож роблять запаси. Але як виявилося, склади порожні не через попит місцевого населення, а через гуманітарні організації. Церкви, асоціації та деякі фірми закуповують вищезазначені товари та відправляють до України.

І це лише та частина, яку можна побачити. А скільки зараз людей стоять на колінах у молитві, скільки людей психологічно та морально підтримують один одного, скільки людей жертвують зароблені гроші, щоб допомогти сиротам, скільки людей продовжують працювати в інформаційній сфері, щоб не розповсюджувати фейки. Слава Господу навіть за найменший внесок, адже він може врятувати комусь життя.

0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page